ckb coins

Earn Nervous Network (CKB) Token on CMC


CoinMarketCaps has an Earn platform that opens campaigns every so often. The CKB campaign is currently LIVE now and here's how it works:

Signup to CoinMarketCap by using this quick link ---> CoinMarketCap Signup or simply go to their main website and press sign up

You will need a Binance Account as well since they deposit to your Binance Account ---> Binance Sign up  

Binance will ask you to verify your account which is standard procedure and takes a couple of minutes. 

Next, You will then head over to CoinMarketCap earn page or simply open this link and get started ---> CMC earn CKB 

you will then be provided 3 video lessons, its better you learn from the videos and get a few insights on any project rather than just using the answers i will provide. when ready you may take the quiz.

The quiz that follows will ask you for your CoinMarketCap email ID and your Binance ID 8 digit number for deposit. The rest of the answers are as follows:

1. What is the total supply of CKB tokens?  

ANS: 30,890,272,850  (answer can be found on the link given next to the question)

2. What is the full name of the Layer 1 Blockchain of the Nervos Network?

ANS: Common Knowledge Base

3. What consensus algorithm does the Nervos Network use?

ANS: proof of work

4. What three features can be attributed to the Nervos Blockchain?

ANS: Open-source, permissionless and Proof of Work secured

5. The Nervos Blockchain is purposefully built for optimal…

ANS: Layer 2 development and scaling.

6. What is the name of the Nervos Native Token?

ANS: The Ckbyte

7. Nervos Native Token can be used for...

ANS: Store of Value

8. The Nervos DAO acts as an…..?

ANS: Inflation shelter from secondary issuance

 

Submit your Answers and wait for the distribution !!

 

 

Other LIVE Campaigns From CMC

1INCH ---> Read my post here on how that works

Earning Platforms 

Cointiply ---> Cointiply link, Read my post on how it works.

Cryptotab Browser ---> Earn BTC by browsing the internet, download link here

Other Referrals From Coinbase 

COMP ---> Coinbase Earn Link , Read my post on how it works

XLM ----> Coinbase Earn Link , Read my post on how it works

BAND ---> Coinbase Earn Link , Read my post on how it works

 

 

 

Thank you for stopping by! Always great to have a new or old reader drop in

 

Hope you enjoyed and stay tuned for more !

Check Out my other Reads here

How do you rate this article?

2


Batha
Batha

I love learning new technologies, gaming, photography and researching things that give you that "Aha!" moment. Living is a learning experience.

Send a $0.01 microtip in crypto to the author, and earn yourself as you read!

20% to author / 80% to me.
We pay the tips from our rewards pool.