1inch token logo

Earn 1Inch (1INCH) Token on CMC


CoinMarketCaps has an Earn platform that opens campaigns every so often. The 1INCH campaign is currently LIVE now and here's how it works:

Signup to CoinMarketCap by using this quick link ---> CoinMarketCap Signup or simply go to their main website and press sign up

You will need a Binance Account as well since they deposit to your Binance Account ---> Binance Sign up  

Binance will ask you to verify your account which is standard procedure and takes a couple of minutes. 

Next, You will then head over to CoinMarketCap earn page or simply open this link and get started ---> CMC earn 1Inch 

you will then be provided 3 video lessons, its better you learn from the videos and get a few insights on any project rather than just using the answers i will provide. when ready you may take the quiz.

The quiz that follows will ask you for your CoinMarketCap email ID and your Binance ID 8 digit number for deposit. The rest of the answers are as follows:

1. What is the total supply of 1INCH tokens?  

ANS: 1,500,000,000  (answer can be found on the link given next to the question)

2. What is the name "1inch" inspired by ? 

ANS: Oriental Martial Arts.

3. A prototype of the 1inch DEX aggregator was created in just 18 hours during:

ANS: ETHGlobal hackathon in New York.

4. Surgei Kunz, 1inch co-founder and CEO, used to be responsible for software developement at:

ANS: Porshe

5. Currently, 1inch supports most of the well-known protocols, precisely;

ANS: 42

6. Which of these characters invited 1inch to the "Three Comma Club" for hitting 1,000,000,000 USD in Volumes for the first time?

ANS: Russ Hanneman

7. Recently 1inch unveiled a major upgrade of its functionality that was based on an improved algorithm named?

ANS: Pathfinder

8. A unicorn is 1inch's totem animal, and the first mention of those mythical creatures dates back to:

ANS: Ancient Greece 

 

Submit your Answers and wait for the distribution !!

 

 

Earning Platforms 

Cointiply ---> Cointiply link, Read my post on how it works.

Cryptotab Browser ---> Earn BTC by browsing the internet, download link here

Other Referrals From Coinbase 

COMP ---> Coinbase Earn Link , Read my post on how it works

XLM ----> Coinbase Earn Link , Read my post on how it works

BAND ---> Coinbase Earn Link , Read my post on how it works

Other Campaigns From CMC

GRT ---> Read my post here on how that works

OXT ---> Read my post here on how that works

 

Thank you for stopping by! Always great to have a new or old reader drop in

 

Hope you enjoyed and stay tuned for more !

Check Out my other Reads here

How do you rate this article?

31


Batha
Batha

I love learning new technologies, gaming, photography and researching things that give you that "Aha!" moment. Living is a learning experience.

Send a $0.01 microtip in crypto to the author, and earn yourself as you read!

20% to author / 80% to me.
We pay the tips from our rewards pool.