Radix Foundation kondigt zijn ERC20-token aan met Copper als beheerpartners

By Arvin | Radix DLT Nederlands | 15 Sep 2020


Radix DLT, 14 juli 2020

Jullie vroegen erom. Radix leverde.

Na jaren van verzoeken van meer dan 40.000 Radix community-leden kondigde Radix DLT vandaag hun plan aan om in september 2020 een ERC20-token uit te geven.

Radix – gebaseerd in Londen, het VK – bouwt een gedecentraliseerd financieel (DeFi) protocol, ontworpen om wrijvingsloze toegang, liquiditeit en programmeerbaarheid van elk activum ter wereld te bieden. Wrijving in ons hedendaagse wereldwijde financiële systeem kost belnaghebbenden $71 miljard per jaar. De snelle toename van DeFi biedt een alternatief voor de status quo via zijn innovatieve en aanpasbare raamwerk.

ERC20-tokens zijn onder de meest belangrijke en algemeen gebruikte tokens op de Ethereum-blockchain. Radix is een Proof-of-Stake-netwerk en uitgifte van een ERC20-token zal het bouwen van een fatsoenlijk volledig gedistribueerd staking-netwerk faciliteren, vóór de lancering van het Radix-mainnet. Dit is bedoeld de veiligheid en decentralisatie van het Radix-mainnet te vergroten. De uitgifte van dit token is ontworpen om Radix in staat te stellen om hun nieuwe protocol snel te integreren in bestaande infrastructuren als beurzen en wallets, vóór de mainnet-lancering.

Radix is gaan smanewerken met Copper.co om verbeterde veiligheid en beheer op institutioneel niveau te bieden voor alle houders van Radix ERC20-tokens.

Copper is een wereldwijd vermaard beheerbedrijf dat de prijzenwinnende infrastructuur ontwierp en ontwikkelde dat instellingen in staat stelt om digitale activa te verkrijgen, op te slaan en te verhandelen op een manier die wereldwijde tokenhouders en regulatiestandaarden tevreden stelt. Zijn multi-signatuur beveiligingsapplicatie maakt het instellingen mogelijk volledige zekerheid te hebben dat hun activa geen risico lopen op diefstal, zij het van hackers of van slechtwillenden in de industrie. Copper is ook één van de weinige digitale activa beheeroplossingen die verzekerd is tegen misdaad, inclusief diefstal van fiat of digitale activa – met een uitgebreid beleid dat wordt bemiddeld door Aon in Londen.

Copper zal Radix-klanten gemoedsrust geven. Hun ‘Walled Garden’ veiligheidsoplossing biedt gebruikers veilige toegang tot verhandelen op de top 15-beurzen via een enkel overzicht op het gehele portfolio. Daarbij wil hun inter-berus-beheer het risico van internetfraude elimineren. Dit wordt gedaan via API’s die worden ondersteund door multi-sleutel-opslag – een belangrijke reden waarom Radix met hen ging samenwerken.

Dit is wat Radix CEO Piers Ridyard te zeggen had:

”We zijn verheugd onze ERC20-token en samenwerking met Copper aan te kondigen voor onze beheerde noden. We kozen Copper omdat zij een hoog veilig, verzekerd beheer van digitale activa combineren – en onze visie delen om gedecentraliseerde financiën voor iedereen mogelijk te maken. Copper zal een waardevolle partner zijn in het uitvoeren van onze ERC20-uitgifte aan onze uitbreidende community, en kan additioneel opties op professioneel niveau bieden voor doorgaande opslag en cryptobeursverhandeling. Verder zien we veel mogelijkheden voor ons om door te gaan met het samenwerken met Copper in de toekomst om op Radix voor gebruikers en bedrijven de kloof te overbruggen tussen traditionele financiën en DeFi.”

Hij sloot af door te zeggen: ”Het ERC20-token zal helpen verzekeren dat het Radix publieke netwerk een waarlijk gedecentraliseerd financieel platform zal zijn dat toebehoort aan de community”.

Additioneel wist Dimitry Tokarev van Copper te zeggen:

”Het Radix-token zal de DeFi-ruimte verbeteren door het toevoegen van liquiditeit en het verbeteren van toegang. We zijn trots om deel uit te maken van het proces als een infrastructuuraanbieder. Ons veilige beheermodel zal het Radix-team en hun klanten ondersteunen vanaf de tokengenerering, doorheen het uitrollen, en daarna bij de veilige opslag. Coppers Walled Garden zal Radix’ institutionele cliënten in staat stellen om snel en veilig te verhandelen tussen al de leidende digitale activabeurzen. We kijken uit naar het bouwen van een veiligere en snellere DeFi-ruimte met Radix.”

Over Copper:

Op gericht in 2018 door Dimitry Tokarev biedt Copper Technologies een poort naar de crypto-activa-ruimte voor institutionele beleggers, beheer, verhandeling, primaire makelarij en veel meer biedend voor meer dan 100 digitale activa met in de kern veiligheid, snelheid en controle voor alle cliënten.

Het komt erop aan een flexibele oplossing te bieden voor institutionele beleggers die zich kunnen aanpassen aan de veranderde crypto-activa-ruimte, terwijl een veel grotere transparantie en controle voor activa-managers mogelijk wordt gemaakt.

Coppers volledig geïntegreerde producten zijn uniek in de crypto-activa-ruimte. Andere cryptobeheerders zullen vaak kosten berekenen voor opnamen, gebrekkige duidelijkheid geven over handelslocaties, of slechte beveiliging bieden, en zullen veelal een beperkte suite van diensten bieden. Copper is anders. Onderlegd door een multi-prijswinnend beheer heeft Copper een begrijpelijk een veilige suite van instrumenten en diensten gebouwd die nodig zijn voor het veilig verkrijgen, verhandelen en opslaan van cryptovaluta’s.

Eén van Coppers beste gekende producten is zijn ‘Walled Garden’ infrastructuur. De ‘Walled Garden’ is een bheerde architectuur die veilige inter-beurs-transfers biedt, institutionele beleggers de mogelijkheid biedend om digitale activa gemakkelijk en goedkoop te verhandelen.

Kom meer te weten op www.copper.co

Over Radix:

Radix DLT bouwt een gedecentraliseerd financieel protocol dat wrijvingsloze toegang, liquiditeit en programmeerbaarheid bidet voor alle activa ter wereld. Bij een belangrijke technologische mijlpaal afgelopen jaar overkwam het Radix-team het belangrijkste probleem van DeFi-schaalbaarheid door meer dan 1m transacties per seconde te bereiken met hun technologie, een doorvoer van 5x hoger dan de NASDAQ op zijn hoogst. Het team richt zich nu op het verfijnen van zijn protocol in anticipatie van zijn mainnetlancering.

Website (https://radixdlt.com)
Medium (https://medium.com/@radixdlt)
Telegram (https://t.me/radix_dlt)
Twitter (https://twitter.com/RadixDLT)

How do you rate this article?


0

0

Arvin
Arvin

Professional Dutch translator and copywriter in the crypto space.


Radix DLT Nederlands
Radix DLT Nederlands

Nieuws en achtergrondartikelen van en over Radix DLT (https://www.radixdlt.com/).

Send a $0.01 microtip in crypto to the author, and earn yourself as you read!

20% to author / 80% to me.
We pay the tips from our rewards pool.