Neosify - Buy, Stake & Earn Crypto
Neosify - Buy, Stake & Earn Crypto
Neosify - Buy, Stake & Earn Crypto

Radix en Quantstamp gaan samenwerken om massale marktveiligheid te brengen naar DeFi-applicaties en -activa

By Arvin | Radix DLT Nederlands | 19 Oct 2020


Radix DLT, 19 oktober 2020

We zijn verheugd aan te kondigen dat Radix gaat samenwerken met Quantstamp om het DeFi-ontwerpers te vermogelijken om hun gebruikers te voorzien van het soort vertrouwen in de veiligheid van fondsen van het niveau van traditionele financiën. We brengen samen Radix’ nieuwe vorm van veilige smart contracts, genaamd ‘componenten’ – beschikbaar als een modulaire toevoeging voor iedere Radix-ontwerper. Componenten die worden gecontroleerd door Quantstamp zullen worden gedekt door Quantstamps chainbestendige platform voor door de markt aangedreven smart contract-verzekeringen.

Gedecentraliseerde ledgers hebben een ongekende innovatie voortgebracht in financiële producten in de vorm van DeFi dApps. De kleine teams of zelfs individuen die deze apps bouwen bewegen snel – maar ze overzagen dat bugs in smart contracts hebben geleid tot het verlies van miljoenen dollars. DeFi-gebruikers beginnen meer bewijs te eisen dat apps veilig zijn en dat er een vangnet is voor hun fondsen als dingen fout gaan. Dit biedt een significante uitdaging voor DeFi-ontwerpers van alle soorten. En daar stapt Quantstamp binnen.

Quantstamp biedt de beste veiligheidscontrole-service voor blockchainsystemen, platforms en smart contracts – en heeft het chainbestendige systeem gebouwd voor gedecentraliseerde door de markt aangedreven smart contract-verzekeringen. Quantstamp beveiligt en verzekert enkele van de opzienbarendste systemen in de hedendaagse DeFi, zoals het DAI Backstop Syndicate dat de economische stabiliteit van een DAI-valuta onderhoudt met een marktcap van bijna een half miljard USD. Andere klanten omvatten Binance, Crypto.com, Ampleforth en Chainlink.

Radix werkt al met Quantstamp om het ontsluitings-smart contract te controleren voor zijn eigen eXRD ERC20-token, maar we realiseerden dat er een veel diepere samenwerking mogelijk was. We ontdekten een natuurlijke combinatie van Radix’ nieuwe vorm van smart contract-ontwikkeling en Quantstamps aanbiedingen aan ontwikkelaars.

Piers Ridyard (Radix): “De Radix Engine is ontworpen om de nuttigste omgeving te bieden voor veilige gedecentraliseerde financiën. Het toevoegen van Quantstamps veiligheidscontroles en geautomatiseerde verzekering van fondsen beheerd door smart contracts completeert het beeld om mainstream-vertrouwen te bieden in de Radix DeFi-applicaties. We zijn verheugd om samen te werken met Quantstamp om veilige, verzekerde componenten de standaard te maken op het Radix publieke netwerk.”

Richard Ma (Quantstamp): “We worden altijd getrokken naar gedecentraliseerde platforms die ontwikkelaars innovatieve nieuwe applicaties laten bouwen, en Radix’ veiligheidsgerichte vorm van smart contracts en schaalbaarheid zijn verbluffend. We geloven dat verzekering een essentiële component is om ware veiligheid in de DeFi-ruimte te creëren. Omdat Radix-componenten de creatie van krachtige modulaire functionaliteit mogelijk maken zal integratie van chainbestendige verzekering in de dApps die we controleren even gemakkelijk zijn voor ontwikkelaars als het insteken van een chainbestendige legosteen.”

Volgend op de uitgifte van ons RPN-1 mainnet zal ons stappenplan gericht zijn op het afleveren van een Radix Engine met componentontwikkeling, een modulaire componentencatalogus, en ons unieke gedecentraliseerde ontwikkelaars-royalties-systeem. Terwijl we deze mogelijkheden bouwen zien we uit naar het nauw samenwerken met Quantstamp om toegankelijke en sterk geïntegreerde veiligheidsaanbiedingen aan onze ontwikkelaars te bieden.

Website: https://www.radixdlt.com
Twitter: https://twitter.com/RadixDLT
Telegram: https://t.me/radix_dlt

How do you rate this article?

0


Arvin
Arvin

Professional Dutch translator and copywriter in the crypto space.


Radix DLT Nederlands
Radix DLT Nederlands

Nieuws en achtergrondartikelen van en over Radix DLT (https://www.radixdlt.com/).

Send a $0.01 microtip in crypto to the author, and earn yourself as you read!

20% to author / 80% to me.
We pay the tips from our rewards pool.