Neosify - Buy, Stake & Earn Crypto
Neosify - Buy, Stake & Earn Crypto
Neosify - Buy, Stake & Earn Crypto

Minder dan 24 uur om Radix-tokens te kopen – Loop de liquiditeitsmining niet mis!

By Arvin | Radix DLT Nederlands | 21 Oct 2020


Hallo,

Het was een drukke week voor het Radix-token verkoopteam met een hoop mensen die bijdroegen aan de gokenverkoop voordat deze morgen, 22 oktober om 18:00 UTC sluit!

Namens het Radix-project wil ik mijn dankbaarheid uiten aan iedereen die mee doet met de Radix-beweging om de toekomst van DeFi te bouwen! Deze stormloop om binnen te geraken voor de verkoop sluit heeft de totale verkoopbijdragen omhoog gebracht tot meer dan $10 miljoen! Flink over het minimum doel, en genoeg vuurkracht gevend voor de aankomende uitgifte van het Radix mainnet en daaraan voorbij.

Natuurlijk is deze tokenverkoop slechts één stap naar de zonnige toekomst van Radix. Er is veel hard werk gaan zitten in het voorbereiden van de tokendistributie op 17 november.

Als je het nog niet gezien hebt: Quantstamp, één van ’s werelds toonaangevende smart contract controlebedrijven, controleert niet alleen het tokenuitgiftecontract en liquiditeitsprikkelscontract, maar zal ontwikkelaars die Radix-componenten bouwen ook de mogelijkheid geven om gedekt te worden door het Quantstamp Chainbestendig smart contract verzekeringsplatform. You kunt hier meer lezen over deze partnerschap.

Gisteren was ook een opwindende dag omdat de plannen voor de E-RADIX liquiditeitsprikkels hier gepubliceerd werden. Het community liquiditeitsprikkelingsprogramma zal 200,000,000 additionele eXRD-tokens distribueren als community-liquiditeitsbeloningen, startend op 17 november en lopend voor 6 maanden. Je kunt de volledige details van de liquiditeitsprikkels vinden in deze post, echter het basisprincipe is eenvoudig:

1. Koop eXRD
2. Voeg zowel eXRD als USDC toe aan de relevante Uniswap-pool om LP-tokens te krijgen.
3. Stake je LP-tokens met het liquiditeistbeloningsprogramma en start met verdienen van wat van de 200M eXRD beloningen!

De community-liquiditeitsbeloningen bieden prikkels voor de Radix-community, mensen zoals jij, om bij te dragen aan de succesvolle lancering van eXRD-tokens, en om te helpen met de lange termijndoelen van gedistribueerd stake-opbouw via eXRD tokendistributie.

Omdat dit een lange termijndoel is bieden de liquiditeitsprikkels meer beloningen hoe langer je in het programma staket, met tot aan 6x meer beloningen voor hen die 90 dagen of langer staketen. Als dat verwarrend klinkt bedenk dan dat om het maximaal aantal beloningstokens te krijgen je moet blijven staken van de start tot het einde van het programma!

Deelname aan het community liquiditeitsprikkelsprogramma vraagt van je dat je eXRD hebt. Omdat de initiële voorraad van eXRD erg klein is, is het waarschijnlijk dat de prijs op de secundaire markten, zoals een Uniswap-pool, extreem volatiel zal zijn. Daarom is het kopen van tokens via https://tokens.radixdlt.com de meest betrouwbare manier om de tokens te krijgen om deel te nemen aan het programma.

Als je nog niet de kans hebt gehad om deel te nemen aan de verkoop dan is het goede nieuws dat de verkoop nog steeds open is! Echter met minder dan 24 uur over en met de community-liquiditeitsprikkelsinformatie live zal het verkoopplatform waarschijnlijk druk zijn.

Om teleurstelling te voorkomen als je tokens wil kopen in de verkoop voor de vaste prijs van $0.039 moet je snel handelen om te verzekeren dat je de gelegenheid niet mist voordat de verkoop sluit om 18:00 UTC op 22 okt. Je kunt alle details van de verkoop hier vinden: https://tokens.radixdlt.com.

Na de verkoop is gesloten zullen er meer opwindende aankondigen zijn om te delen met de Radix-community en tokenhouders, alvorens de distributie op 17 november, terwijl de reis doorgaat naar het bouwen van een grotere, zonnigere toekomst voor DeFi.

Dankjewel,

Piers Ridyard
CEO van Radix DLT

*Neem a.u.b. notie van het volgende: De Radix tokenverkoop wordt uitgevoerd door Altcoinomy S.A. die optreedt als bemiddelende onderneming voor de rechtspersoon van de tokengenerering. Alle informatie betreffende de Radix tokenverkoop wordt uitgegeven door de Radix Foundation Ltd die optreedt als bemiddelende onderneming voor de rechtspersoon van de tokengenerering. Altcoinomy S.A. is een Zwitsers gereguleerd bedrijf. De Radix Foundation is een in het VK gevestigd bedrijf, beperkt door garantie.

How do you rate this article?

0


Arvin
Arvin

Professional Dutch translator and copywriter in the crypto space.


Radix DLT Nederlands
Radix DLT Nederlands

Nieuws en achtergrondartikelen van en over Radix DLT (https://www.radixdlt.com/).

Send a $0.01 microtip in crypto to the author, and earn yourself as you read!

20% to author / 80% to me.
We pay the tips from our rewards pool.