How To Get 3 $1INCH From CoinMarketCap Earn 💰
1inch

How To Get 3 $1INCH From CoinMarketCap Earn 💰


At the moment, you have the chance to earn 3 $1INCH tokens (about $5.50) on CoinMarketCap Earn. Successful users will receive 3 $1INCH each until the total rewards pool of 50,000 $1INCH runs out.

It`s easy and here is how it works, step by step.

1. CoinMarketCap Account

First of all, you need to have an account at CoinMarketCap. This step only requires the verification of your email address.

2. Binance Account

You also need to have a verified account at Binance exchange because this is where your rewards will be distributed after the campaign has ended.

I recommend having an account on Binance in general. In my opinion, Binance is one of the best exchanges out there. Binance lets you trade a huge variety of different cryptocurrencies and offers various promotions and Airdrops.

The link to Binance is my referral link with the invite code E3PGAJCE. When you use it for signing up, it will save you trading fees on the exchange. CoinMarketCap Earn itself has no referral program.

3. Solve The Quiz

After setting up both accounts on CoinMarketCap and Binance, you can go to this page, watch the three videos and solve the quiz.

You need to answer all questions correctly otherwise, you will receive nothing. That`s why I provide to with the correct answers. Make sure you transfer all of the answers correctly to the form.

 

1. What is the total supply of 1INCH tokens?

Answer: 1,500,000,000

2. What is the name ‘1inch’ inspired by?

Answer: Oriental martial arts

3. A prototype of the 1inch DEX aggregator was created in just 18 hours during...?

Answer: ETHGlobal hackathon in New York

4. Sergei Kunz, 1inch co-founder and CEO, used to be responsible for software development at?

Answer: Porsche

5. Currently, 1inch supports most of the well-known protocols, precisely?

Answer: 42

6. Which of these characters invited 1inch to the “Three Comma Club” for hitting 1,000,000,000 USD in volumes for the first time?

Answer: Russ Hanneman

7. Recently, 1inch unveiled a major upgrade of its functionality that was based on an improved algorithm named?

Answer: Pathfinder

8. A unicorn is 1inch’s totem animal, and the first mention of those mythical creatures dates back to?

Answer: Ancient Greece

Tokens will be automatically distributed to your wallet when the quiz is over. This will be in approximately 2–4 weeks.

Please check CMC for more information about "When distribution"? 😁

 

My Final Words

I hope I could provide you with some interesting and useful information about how to get free $1INCH tokens. 

If that`s the kind of stuff that you like to read on Publish0x, make sure to hit that follow button. Thank you guys as always for reading, liking, following, and tipping 👍 

If you like, you can also follow me on Twitter and also on noise.cash

You may also like: TOP 10 Ways To Earn Cryptocurrencies Without Any Investment In 2021 💰 A Kickstart For Your Portfolio

How do you rate this article?


458

9

Cryptonator`s
Cryptonator`s Verified Member

I look like an expert. 🤓


Cryptonator`s Airdrop Hunt
Cryptonator`s Airdrop Hunt

Better be prepared when you go Airdrop Hunting.

Send a $0.01 microtip in crypto to the author, and earn yourself as you read!

20% to author / 80% to me.
We pay the tips from our rewards pool.