Earn 20 Orchid (OXT) Tokens on CMC
OXT logo

Earn 20 Orchid (OXT) Tokens on CMC


CoinMarketCaps has an Earn platform that opens campaigns every so often. Orchid has been on Live Campaign for sometime now and here's how it works

Signup to CoinMarketCap by using this quick link ---> CoinMarketCap Signup or simply go to their main website and press sign up

You will need a Binance Account as well since they deposit to your Binance Account ---> Binance Sign up  

Binance will ask you to verify your account which is standard procedure and takes a couple of minutes. 

Next, You will then head over to CoinMarketCap earn page or simply open this link and get started ---> CMC earn OXT 

you will then be provided 4 video lessons, its better you learn from the videos and get a few insights on any project rather than just using the answers i will provide. when ready you may take the quiz.

The quiz that follows will ask you for your CoinMarketCap email ID and your Binance ID 8 digit number for deposit. The rest of the answers are as follows:

1. What is the Max Supply of OXT Tokens?  

ANS: 1,000,000,000  (answer can be found on the link given next to the question)

2. What is NOT a weakness of traditional VPNs ?

ANS: They cannot be used on public Wi-fi

3. Why was Orchid created?

ANS: To build on the strength of VPNs and address their shortcomings

4. What is OXT?

ANS: The Orchid digital asset, used to enable its privacy marketplace

5. What is OXT’s role on Orchid?

ANS: It helps ensure ample bandwidth and strengthen privacy

6. What are Orchid credits?

ANS: Accounts pre-filled with OXT that can be purchased with nothing more than an ordinary credit card.

7. Name one feature that allows Orchid to keep data more private than traditional VPN services

ANS: Multiple hops between VPN providers

8. How many hops can be configured on Orchid?

ANS: As many as a user wants

 

Just a small proof of pay from this in case you wanted to see, i was credited this today and seeing that the campaign was still live i wanted to share it with everyone reading this 

 

4cd09993b80c375865d9c6d890b37422e293e34cc361b055a57a0242c253896a.jpeg

 

 

Thanks for dropping in, the above links have no referrals codes attached to them apart from binance sign up, i chose to make it easier for the readers to have quick links to pages but you may go to their websites on your own. For other offers on my page click here

Thank you again, be sure to drop a like/comment/tip . Merry Christmas !!! 

How do you rate this article?


9

0

Batha
Batha

I love learning new technologies, gaming, photography and researching things that give you that "Aha!" moment. Living is a learning experience.

Send a $0.01 microtip in crypto to the author, and earn yourself as you read!

20% to author / 80% to me.
We pay the tips from our rewards pool.