BCNEX - Потребителски ориентирана крипто борса от ново поколение

By Kalinski | The Review Zone | 26 Jun 2019


Характеристики на проекта

Най-характерното за BCNEX е ориентацията към клиентите. А както добре знаем, фирмите, ориентирани към клиентите, често процъфтяват по редица причини. Не само, че те процъфтяват, те също заемат централно място в каквато и да е ниша, в която съществуват, в резултат на стойността, която предлагат на своите клиенти.

Bcnex вкарва значителни нововъведения, като се възползват от огромните ползи от технологията на блоковата верига. Те поставят толкова много акцент върху сигурността, че е въведен стабилен пакет за сигурност. Най-важното, наличието на Google двуфакторна автентикация, която е нужна при високо рискови транзакции.

Освен това, безличният характер на Интернет е отговорен за голям брой измамни финансови дейности, причината, поради която BCNEX въвежда използването на Know Your Customer на тяхната платформа. Това ще гарантира огромна безопасност на клиентите и защита от всички финансови вреди.

990629809168855040

В основата на борсата се намират следните функции, които ще гарантират доброто преживяване на клиентите. Нека ги разгледаме поотделно:

- Наличието на напълно защитена търговска екосистема с комбинация от защитен хардуер, уеб-базиран портфейл и портфейл за дълбоко съхранение.

- Силна архитектурна рамка, която гарантира, че могат да се правят огромни количества транзакции и трафикът да се обработват в реално време, без много напрежение за потребителя. Това до голяма степен се постига чрез система за наблюдение на място.

- Системата за съгласуване на търговски поръчки на BCNEX е върхът на иновациите в момента. За да се гарантира целостта на данните и че поръчките за покупка и продажба се обработват адекватно се елиминира претоварване на системата.

- За да повторим, системата BCNEX отделя голямо внимание на задоволителния потребителски опит. Дори и многообразието на езиците. Всички функции на обмена са съобразени, за да осигурят чудесен потребителски опит. От данните за вход към поддръжката на клиентите и т.н.

- Всеки трейдър мечтае да направи печалби, които са ликвидни. BCNEX осигурява нужната ликвидност, за да задоволи изискванията на търговците.

Сред горепосочените функции и много други, BCNEX прави всичко възможно и се стреми да опрости търговията с цифрови активи. Той обещава висока скорост, надеждност, сигурност и всички други важни елементи за растеж. BCNEX определено е следващото голямо нещо, което се случва в крипто-пространството.

Конкуренцията

Конкуренцията в сектора на търговията и борсите е тежка. Виждаме стотици борси, които се появяват, като няколко големи играчи като Coinbase и Binance вече се утвърждават като лидери в индустрията. Мисля обаче, че времето за Bcnex е перфектно. Мечният пазар измива много от лошите борси, които не бяха в състояние да осигурят ликвидност и да покрият разходите си в годишната рецесия. Те затвориха врати, преустановиха дейността си и сега имаме място за нови участници на пазара. И с вероятно нова вълна от въвеждане на крипто, това означава растеж на индустрията.

Преглед на ИСО-то

Hardcap е $ 30 млн., Което е разумен капитал за размяна. Ценовият диапазон на монетата в различните кръгове на продажба не е много широк. Разумни отстъпки, които ще предотвратят спекулации.

Изисква се строга процедура на KYC, което е добър знак, че екипът приема сериозно правните съображения.

Токените за екипа са с четири годишен период на придобиване. Това е сериозен ангажимент да доставим продукта и да го направим успешен в дългосрочен план.

В крайна сметка, токеномиката изглежда добре.

Токенът е за намаляване на комисионната, което е обичаен бизнес модел и в други борси като Binance. Планира се и изгарянето на монети, за да се повиши стойността на BCNX.

Към момента на писане, 51% от токените на Bcnex са продадени, което възлиза на повече от 11 млн. долара. Все още имате възможност да се включите.

Повече информация можете да намерите тук:

Bcnex Website - https://www.bcnex.net

Bcnex Telegram - https://t.me/Bcnex_Official

Bcnex Facebook - https://www.facebook.com/bcnex.net

Bcnex Twitter - https://twitter.com/bcnex_net

Bcnex Blog - https://medium.com/@bcnex

Bcnex LinkedIn - https://www.linkedin.com/company/bcnexholdings

My Bitcointalk Username: CryptoAlphaStar

My Bitcointalk Prolile Link - https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1184481

Видео презентация на проекта, можете да гледате тук:

 

How do you rate this article?

0


Kalinski
Kalinski

Early adopter of cryptocurrencies. Libertarian.


The Review Zone
The Review Zone

Quality ICO reviews and analyses. In-depth research of fundamentals. Aimed at serious investors.

Send a $0.01 microtip in crypto to the author, and earn yourself as you read!

20% to author / 80% to me.
We pay the tips from our rewards pool.