Fusible integriert den führenden Dapp-Lösungsanbieter DeFi Wizard, um das nahtlose Abstecken von $ FUSII-BUSD LP für ihre Plattform zu ermöglichen

By Barineka | crypto titan | 5 Apr 2021


In het dynamische DeFi-landschap speelt een naadloze uitvoering van de operaties een belangrijke rol bij het bijdragen aan het succes van het project. Bij Fusible streven we naar een naadloze ervaring voor gebruikers door processen te automatiseren die menselijke fouten beperken en zo de gebruikerservaring te verbeteren. Met dezelfde bedoeling is Fusible verheugd om de handen ineen te slaan met een uitgebreide multi-chain wizard die het maken van slimme contracten, oogstlandbouw, governance en uitzetprogramma's ondersteunt via een intuïtief dashboard.

767db85fc5d2ed873fc3cde49e7786d0b1988d3d6a98067dd79610d0fcd59909.png

DEFI Wizard is een comprehensiv e Dapp solution provider dat de uitvoering processen vereenvoudigt door een intuïtief dashboard voor het creëren van slimme contracten met verschillende attributen en variabelen. Het creëert een naadloze en uitgebreide ervaring voor zowel gebruikers als dapps, waardoor ze met één klik toegang hebben tot het dashboard, waardoor er minder vaak werk nodig is. Onder de reikwijdte van dit partnerschap komen gebruikers in aanmerking om liquiditeitspoolbeloningen te verdienen door liquiditeit te verstrekken in paren van FUSII-BUSD. Gebruikers hebben toegang tot hun proces via het live dashboard van DeFi Wizard.

 

De $ FUSII-beloningspool voor liquiditeit is live. Platformgebruikers kunnen erin duiken om er toegang toe te krijgen door liquiditeit te bieden op FUSII-BUSD LP, gebruikers kunnen $ FUSII verdienen.
9000 $ FUSII-tokens worden verdeeld tot de vervalperiode, epoche 1618579835 (16 april 2021 13:30 uur UTC).

 

Platformgebruikers hebben toegang tot alle gegevens met betrekking tot hun ontvangen LP-tokens, de prestaties van de tokens en het claimen van beloningen via de DeFi Wizards-dashboards. Zodra de gebruiker de LP-tokens heeft ontvangen, kunnen ze hun $ FUSII-tokens inzetten om beloningen te verdienen.

 

Doe hier mee met het uitzetprogramma:

 

https://defiwizard.xyz/fusible/staking

 

Hier is een uitzetgids voor Fusible Liquidity Mining:

 

https://docs.defiwizard.xyz/fusible

 

We zullen doorgaan met het bevorderen van partnerschappen die een enorme waarde toevoegen aan de Fusible-gemeenschap en het NFT-ecosysteem in het algemeen. Blijf op de hoogte terwijl we u tijdens onze reis meer partnerschappen, community-updates en technologische ontwikkelingen bieden.

 

Over DeFi Wizard

 

DeFi Wizard is een uitgebreid dashboard voor het bouwen van slimme DeFi-contracten met een paar klikken. Het biedt een uitgebreide oplossing die realtime programmeeranalyses biedt en waarmee slimme contracten kunnen worden gemaakt voor ERC20, BEP20, ESDT, uitzetten, governance, yield farming en cross-chain bridges.

 

Over Fusible

 

Fusible is een experimenteel NFT-prijsontdekkingsprotocol in een vroeg stadium dat gebruikmaakt van een op curve gebaseerd prijsmechanisme om prijsevenwicht te bereiken. Het pakt de inefficiënties van veilingen aan door de formule van Bancor te gebruiken voor verfijnde prijsontdekkingen.

How do you rate this article?

0


Barineka
Barineka

Photographer, cryptospace enthusiast


crypto titan
crypto titan

Sharing all important information in the Cryptospace, articles, events, news, anything related to Crypto and blockchain technology

Send a $0.01 microtip in crypto to the author, and earn yourself as you read!

20% to author / 80% to me.
We pay the tips from our rewards pool.