Get 5$ worth of The Sandbox ($SAND) on Coinmarketcap earn (with answers)
CoinMarketCap Earn The Sandbox (SAND) Quiz Answers

Get 5$ worth of The Sandbox ($SAND) on Coinmarketcap earn (with answers)

By MrHuman88 | Crypto, Memes, Coding | 16 Feb 2021


Hello, in this article I'm going to explain how to get 5$ worth of The Sandbox ($SAND) on Coinmarketcap earn program.

prerequisites:

Register an account on Coinmarketcap: https://accounts.coinmarketcap.com/signup

Register an account on Binance: https://www.binance.com/en/register?ref=WP5RNZS2

Find your Binance user id by going here: https://www.binance.com/en/my/dashboard

binance userid explanation

If you are still having problems finding your user id follow this guide: https://support.binance.us/hc/en-us/articles/360053887114-How-Do-I-Find-My-User-ID

Now you can start the quiz at this link: https://coinmarketcap.com/earn/project/the-sandbox

Click "Get Started"

Click "Watch Video"

Watch the videos

Click "Take the quiz!"

Insert the email you used to register on Coinmarketcap

Insert your Binance user id

Quiz Answers:

1. Question: What is the total supply of SAND tokens?
Answer: 3.000.000.000

2. Question: On which blockchain is The Sandbox ecosystem currently developed onto?
Answer: Ethereum.

3. Question: What is the main The Sandbox virtual world primary focus for users?
Answer: Playing games.

4. Question: What is NOT one of the main utility token of The Sandbox ecosystem?
Answer: Stablecoin.

5. Question: What is the name of the NFT Maker creation tool in The Sandbox that lets you make 3D game assets and tokenize them for putting on the Marketplace?
Answer: VoxEdit.

6. Question: How can users monetize their games on The Sandbox?
Answer: All of the above

7. Question: What tokens standards do The Sandbox use for its technology?
Answer: All of the above

8. Question: What can users do with the ASSETS bought on the marketplace?
Answer: Integrate them and Publish their game experiences.

 

If you have done everything right after some week the token(s) should be credited to your Binance account.

You can check the distribution state of the various Coinmarketcap earn campagin at this link: https://coinmarketcap.com/earn/token-distribution-status

 

If this was useful to you remember to subscribe, tip, like and comment.

bye!

How do you rate this article?


14

0

MrHuman88
MrHuman88

Crypto, Coding, Memes


Crypto, Memes, Coding
Crypto, Memes, Coding

Crypto, Memes, Coding

Send a $0.01 microtip in crypto to the author, and earn yourself as you read!

20% to author / 80% to me.
We pay the tips from our rewards pool.