Get 5$ worth of The Graph ($GRT) on Coinmarketcap earn (with answers)
CoinMarketCap Earn The Graph ($GRT) Quiz Answers

Get 5$ worth of The Graph ($GRT) on Coinmarketcap earn (with answers)

By MrHuman88 | Crypto, Memes, Coding | 14 Feb 2021


Hello, in this article I'm going to explain how to get 5$ worth of The Graph ($GRT) on Coinmarketcap earn program.

prerequisites:

Register an account on Coinmarketcap: https://accounts.coinmarketcap.com/signup

Register an account on Binance: https://www.binance.com/en/register?ref=WP5RNZS2

Find your Binance user id by going here: https://www.binance.com/en/my/dashboard

binance userid explanation

If you are still having problems finding your user id follow this guide: https://support.binance.us/hc/en-us/articles/360053887114-How-Do-I-Find-My-User-ID

Now you can start the quiz at this link: https://coinmarketcap.com/earn/project/the-graph

Click "Get Started"

Click "Watch Video"

Watch the videos

Click "Take the quiz!"

Insert the email you used to register on Coinmarketcap

Insert your Binance user id

Quiz Answers:

1. Question: What is the total supply of GRT tokens?
Answer: 10,000,000,000

2. Question: What is The Graph?
Answer: An indexing protocol for organizing blockchain data

3. Question: What are subgraphs?
Answer: Open APIs that anyone can query

4. Question: What’s the query language used for Subgraphs?
Answer: GraphQL

5. Question: What do Curators do?
Answer: Signal on quality subgraphs by depositing GRT (The Graphs native token) in return for curation shares

6. Question: What are Indexers?
Answer: Node operators that index data and serve queries

7. Question: Why do indexers have to stake GRT?
Answer: For economic security so if they misbehave they can be slashed (lose their GRT)

8. Question: By delegating GRT to Indexers what can you do?
Answer: Help secure the network and make sure there are plenty of indexers to serve and process data for the crypto economy

 

If you have done everything right after some week the token(s) should be credited to your Binance account.

You can check the distribution state of the various Coinmarketcap earn campagin at this link: https://coinmarketcap.com/earn/token-distribution-status

 

If this was useful to you remember to subscribe, tip, like and comment.

bye!

How do you rate this article?


15

1

MrHuman88
MrHuman88

Crypto, Coding, Memes


Crypto, Memes, Coding
Crypto, Memes, Coding

Crypto, Memes, Coding

Send a $0.01 microtip in crypto to the author, and earn yourself as you read!

20% to author / 80% to me.
We pay the tips from our rewards pool.