Sirwin
Sirwin

Real Realm x Bit India - AMA Recap

By Bit India | Bit India's AMA Room | 12 Nov 2021


Thanks a lot for actively participating in the Real Realm AMA held on 11th Nov 2021 at the Bit India . We really appreciate all your support. This post is a recap of the entire session held with Real Realm.


- Hi ALI, Welcome to BitIndia Team, how are you doing ?

Very good thanks for asking

Q1.Could you introduce yourself and your background?

Sure I’m Ali, community manager of the Real Realm.

I’ve been working in the Blockchain industry for more than 4 years. I’m experienced in Community management, content creation and marketing.

Until now I’ve worked in many different Blockchain companies around the globe including Binance exchange, Blockchain consultancy companies and IEOs.

Q2.Can you briefly explain what is Real Realm exactly? What’s so special about it?

Real Realm is a Blockchain-Based war strategy game. Acknowledging the enormous potential in the world of blockchain,

Real Realm is now integrated and enhanced, aiming to be an innovative blockchain-based game that naturally applies Free-to-play and Play-to-enjoy mechanisms by unique algorithms.

Joining the game, players have great opportunities to collect, raise, and build a land-based kingdom for their NFT heroes - the Mies.


Q3. Could you explain about “Free-to-Earn" on Real Realm?

Ans, Basically, users don’t need to invest any capital in the beginning and if they work hard they can be able to achieve great NFT Heros in the game also earn real tokens. So it’s free for everyone to play.

Diligent players who complete the tasks and contribute to the game ecosystem even can earn enormously. Some of the common ways to do that:

Referral system and community contribution

Battle farming:
players can farm the Materials and NFT pieces in free-to-play battle modes, which can be sold at the Market in exchange for REAL Tokens, NFTs, and Diamonds.


Scholarship:
Free-to-play players can also rent NFTs from veteran players to combat and earn a commission for their efforts, this will be limited in daily and weekly terms.


Q4 What makes Real Realm different from other blockchain games?


Ans, With Real Realm, we wanted to combine Blockchain technology and the gaming mechanism, inside of the game users will be using the Real tokens to purchase new things.

That will be one of our features. And Also Tournaments, NFT battles where users can bet on who’ll be the winner and at the end earn more tokens if they win.

We’re also very confident about our rich content with many different types of NFT heroes, battle modes, runes. The game has so much variety of features.

Q5. In your opinion, what factors lead to success for Real Realm?

Ans, We’re mainly focused on the community values and try to bring the game to everyone through our free to earn mechanism. Plus We offer users to get benefits from the game in different ways there are many methods to collect real tokens in the game and grow your NFT portfolio that way.

Also, the Blockchain game industry is still very small compared to the traditional game industry so there’s huge potential in the future for high-quality games to be successful in the market and we expect to be one of them.


thats really true ✅, so lets take some questions from twitter community as well, then we'll unmute the chat and all members can put up their questions..


Q1. GameFi now takes everybody's interest on the crypto world. With the mixed entertainment and profit we can get on GameFi Play-To-Earn games, even non gamers are interested on it. Is @RealRealmGame compatible also for Non Gamers in the crypto space? Will this be limited for gamers?

https://twitter.com/Juliawong48/status/1458471399031394308

 

Ans. Real Realm is open to everyone. Even the users who will try to play a game for the first time easily adapt to its mechanism. So our player base isn’t limited to a specific types of players everyone could join this journey and start enjoying it. :)


Q2. What are #RealRealm  plans regarding private sale? When will you conduct it? How can I participate in the private round? What are requirements? When is public round? How to participate in it?

https://twitter.com/Miraakter11/status/1458356039636504581



Ans. We’ve recently completed the private sale by raising $1.2 Million. But you still have a chance to join our IDO which will take place on BSC Station, Kardiachain and Gate.io on November 23 regarding more details please keep following our social media channels. We’ll announce the details.



Q3.Marketing strategy is very important. A product can be established on the market without marketing and promotion, whatever it is good. So what are your plans for this? How will you build strong relationships with communities?

https://twitter.com/Ashok9337/status/1458755441534464010



Ans. Our current strategy is to spread the Real Realm brand as much as possible until the IDO which will take place on 23 November, to do that as you can see every day we're actively organizing AMAs for players to have a better image of the Real Realm. Next week we're going to start an intensive campaign regarding publishing our PR articles on one of the popular news sites, crypto websites and also managing a campaign with hundreds of KOLs.



Q4.
Partners are very important for every project today, may I know which  partners @RealRealmGame have now? and which partners in the future you will be heading to ?
https://twitter.com/Herbertchandl18/status/1458767249787916292

Ans.You can see our partner portfolio here on the website: https://realrealm.io/#PartnerFor the future, it depends on what type of offers we’ll be getting about partnership deals. If it’s something good for the Real Realm of course we would like to collaborate with them.



Q5.I want to test your game ...is it free to play??because i dont have any money to play this game..maybe i have to wait 3-4 years for playing this student...being a student it is not possible now for money shortage problem

https://twitter.com/BaidyanathSam12/status/1458344330763014148

 

Ans.Sure it’s absolutely free to play, Basically, users don’t need to invest any capital in the beginning and if they work hard they can be able to achieve great NFT Heros in the game also earn real tokens. So it’s free for everyone to play. Diligent players who complete the tasks and contribute to the game ecosystem even can earn enormously.

 

thats nice, all partner are wonderful, we wish for great future ahead..
Lets unmute the chat in few sec, GO FOT IT guys 🚀

Q1 Could you please tell us about token it's total supply, its features?

Ans. You can see our tokenomics here: https://docs.realrealm.io/tokenomics/token-allocation-and-vesting-schedule

Regarding token utility: https://docs.realrealm.io/tokenomics/real-token-utilit

 

Q2. When is the launch of token ?

Ans. We'll have IDO at 23th November, on Kardiachain, BSC Station and Gate.io so at that time you can purchase Real Token :)


Q3. Does your project support staking program? if yes. how is your stake system work, what is the requirement for user if they want to stake in your platform? Do you have a Token Burning plan to increase Token value and attract Investors to invest?

Ans. Regarding staking, we're aware of that feature helps to increase token value greatly and this option will be added to the system next month. You can see on our Roadmap and we'll announce the staking details.


Q4. *Which one of these aspects important for you?
1-Increasing Token Price&Value
2-Empowering Platform Development
3-Building Community Trust
4-Expanding Partnership Globally*

Ans. We believe community is backbone of the project. So we're really keeping eye on that. If we have strong community then it'll effect the price for sure.


Q5. Community is very important for a project. When you are creating your project, do you consider feedback and demands from the community ?

Ans. Of course, we're consistently monitoring our social media channels to see what our community is thinking and doing improvements regarding these feedbacks.


Cool , Is There any thing you want to Add before we close this AMA ?

Don't forget to join our Telegram group :)
https://t.me/realrealmofficial


Resources--
https://twitter.com/BitIndiaYT
https://www.youtube.com/c/BITINDIA/
https://telegram.me/BitIndiaYT


https://twitter.com/RealRealmGame
https://t.me/realrealmofficial
https://realrealm.io/

 





How do you rate this article?

2


Bit India
Bit India

YouTuber: https://www.youtube.com/c/BITINDIA/ Bit India Channel is Totally Dedicated for Crypto-Related News & Updates, Best projects. Keep Loving and Supporting!😇


Bit India's AMA Room
Bit India's AMA Room

Transcript & Recap of AMAs held in the Bit INDIA Telegram Community Make sure you join our telegram Group: https://telegram.me/OfficialBitIndia

Send a $0.01 microtip in crypto to the author, and earn yourself as you read!

20% to author / 80% to me.
We pay the tips from our rewards pool.