Coinmarketcap X SushiSwap (SUSHI) || Learn & Earn Program.

By FreedomBuilder | airdropcrypto | 22 Jul 2021


 

🎁 Total reward Pool: Learn about SushiSwap to Earn $50,000 SUSHI Tokens
📌 If a user successfully completes the quiz, they will receive the SUSHI Tokens as a reward.

📈 SUSHI is Already Listed on Binance Exchange.

🏦 Login to your Binance account & get your UID "User ID".
🔴 NOTE: KYC on Binance Exchange is Mandatory to participate in the Airdrop.
https://www.binance.com/en/register?ref=12258276

✈️ SushiSwap Learn & Earn Program.
https://coinmarketcap.com/alexandria/article/learn-about-sushiswap-to-earn-50-000-sushi-tokens

🔶 Tasks:
📌 Sign up at CoinMarketCap & login. https://coinmarketcap.com
📌 Follow the link to SushiSwap Learn & Earn Program.
📌 Get your your UID "User ID" on Binance.
📌 Watch SushiSwap video series before taking the quiz.

🛠 Quiz Questions & Answers are below 🛠

  1. Sushi.com helps you take advantage of your idle cryptocurrency by providing tools that earn you ____?
    Ans: Interest

  2. What do you need to unlock the power of DeFi on Sushi.com?
    Ans: A wallet with cryptocurrency tokens in it!

  3. All of the transaction fees earned by Sushi are paid to whom?
    Ans: The Sushi Liquidity providers

  4. If you want to provide liquidity to the SUSHI-WETH pair and have $100 in SUSHI tokens, what is the maximum amount of WETH you need?
    Ans: 100$

  5. What do you need to do first to become a yield farmer?
    Ans: Provide Liquidity

  6. How are you paid for being a farmer on Sushi?
    Ans: With SUSHI tokens

  7. Becoming a farmer on Sushi has which benefits?
    Ans: All of the above

  8. Did you start your new income stream by Adding Liquidity to Sushi?
    Ans: Yes

💢 Submit your Details with your Email Registerd at CoinmarketCap & your Binance UID "User ID"

 

🎯 Done.

 

🌀 Event Duration: From 22th July, 2021 (12:00 PM UTC) to 31th July, 2021 (23:59:59 UTC)

 

 

 

 

🔴 Please remember that all airdrops should be free, and you don't need to pay any penny. Just submit and wait patiently.

 

👀 Check My Telegram Channel To Avoid MISSING HOT AIRDROPS & UPDATES here 👉 http://bit.ly/2Q5XATs

How do you rate this article?

19


FreedomBuilder
FreedomBuilder

Crypto investor, trader & holder, looking for to build my freedom with the Blockchain technology.


airdropcrypto
airdropcrypto

Check my Blog to avoid missing new airdrops, you will find here only the best & verified airdrops. Get free tokens, free coins, for following social media tasks. Simple and easy, everyone can do it.

Send a $0.01 microtip in crypto to the author, and earn yourself as you read!

20% to author / 80% to me.
We pay the tips from our rewards pool.