Coinmarketcap X Nervos Airdrop

Coinmarketcap X Nervos Airdrop

By Freecoins24 | Freecoins24 Airdrops | 13 Feb 2021


14dcb44af9748ccc07a04125c667093f4ca65ce3e79f0aa5f7cc97a0d02c7f63.jpg

About:

Coinmarketcap X Nervos Airdrop is live! Nervos is an open-source public blockchain ecosystem and collection of protocols creating the basis for a universal internet-like public network. With a flexible, foundational blockchain called the Common Knowledge Base, the Nervos Network empowers a new generation of interoperability through scalable layer 2 solutions to bring about an ecosystem of Universal Apps.   Coinmarketcap x Nervos Airdrop is worth of 425 $CKB tokens for completing all steps! 2a55066f11f30c7de351342a888d73f60282ed6461923dffb07b607aeaf7b517.jpg

Step-by-step guide:

  1. Register for an account on Binance[If you use this link for sign up you will save 5% of fees for lifetime]
  2. Register an account on Coinmarketcap
  3. Visit Coinmarketcap X Nervos Airdrop Page
  4. Click on “Get Started” and watch the 4 videos one by one and then solve the quiz.

Quiz Answers :

1. What is the total supply of CKB tokens?

Answer: 30,876,314,299 (The total supply may fluctuate as new tokens are permanently minted. Please follow the link in the form to CoinMarketCap to check the current total supply)

2. What is the full name of the Layer 1 Blockchain of the Nervos Network?

Answer: Common Knowledge Base

3: What consensus algorithm does the Nervos Network use?

Answer: Proof of work (PoW)

4. What three features can be attributed to the Nervos Blockchain?

Answer: open-source, permissionless and Proof of Work secured

5. The Nervos Blockchain is purposefully built for optimal…

Answer: Layer 2 development and scaling.

6: What is the name of the Nervos Native Token?

Answer: The Ckbyte

7. Nervos Native Token can be used for…

Answer: Store of Value

8. The Nervos DAO acts as an…

Answer: Inflation shelter from secondary issuance

 Here You Can See Full Post : https://freecoins24.io/coinmarketcap-x-nervos-airdrop/

Don’t forget to join our Telegram channel and follow us on Twitter to receive new airdrops!   ⚠ Never share your private key with anyone!
⚠ Never spend money to get free tokens!

How do you rate this article?


3

0

Freecoins24
Freecoins24

High value and high quality cryptocurrency airdrops ✓ Never miss a free coin airdrop again, join us now: t.me/freecoins24


Freecoins24 Airdrops
Freecoins24 Airdrops

freecoins24.io is a free service for crypto airdrops. We have nothing to do with the published ICO / airdrops. We analyse as much as possible all the airdrops we list on our website however we cannot be held responsible for any issues or loss you will have from the links contained on freecoins24.io. Please never share your private key with anyone! You will lose all your coins!

Send a $0.01 microtip in crypto to the author, and earn yourself as you read!

20% to author / 80% to me.
We pay the tips from our rewards pool.