How To Get 425 Nervos X From CoinMarketCap Earn 💰
Nervos X

How To Get 425 Nervos X From CoinMarketCap Earn 💰


At the moment, you have the chance to earn 425 $CKB tokens (about $3.50) on CoinMarketCap Earn. Successful users will receive 425 $CKB each until the total rewards pool of 17,000,000 CKB runs out.

It`s easy and here is how it works, step by step.

1. CoinMarketCap Account

First of all, you need to have an account at CoinMarketCap. This step only requires the verification of your email address.

 

2. Binance Account

You also need to have a verified account at Binance exchange because this is where your rewards will be distributed after the campaign has ended. A verified Binance account means KYC-verified. The KCY has to be completed before taking the quiz.

I recommend having an account on Binance in general. In my opinion, Binance is one of the best exchanges out there. Binance lets you trade a huge variety of different cryptocurrencies and offers various promotions and Airdrops.

The link to Binance is my referral link with the invite code E3PGAJCE. When you use it for signing up, it will save you trading fees on the exchange. CoinMarketCap Earn itself has no referral program.

 

3. Solve The Quiz

After setting up both accounts on CoinMarketCap and Binance, you can go to this page, watch the three videos and solve the quiz.

You need to answer all questions correctly otherwise, you will receive nothing. That`s why I provide to with the correct answers. Make sure you transfer all of the answers correctly to the form.

 

1. What is the total supply of CKB tokens?

Answer: 30,876,314,299 (The total supply may fluctuate as new tokens are permanently minted. Please follow the link in the form to CoinMarketCap to check the current total supply)

 

2. What is the full name of the Layer 1 Blockchain of the Nervos Network?

Answer: Common Knowledge Base

 

3: What consensus algorithm does the Nervos Network use?

Answer: Proof of work (PoW)

 

4. What three features can be attributed to the Nervos Blockchain?

Answer: open-source, permissionless and Proof of Work secured

 

5. The Nervos Blockchain is purposefully built for optimal…

Answer: Layer 2 development and scaling.

 

6: What is the name of the Nervos Native Token?

Answer: The Ckbyte

 

7. Nervos Native Token can be used for…

Answer: Store of Value

 

8. The Nervos DAO acts as an…

Answer: Inflation shelter from secondary issuance

 

Tokens will be automatically distributed to your wallet when the quiz is over. This will be in approximately 2–8 weeks.

Please check CMC for more information about "When distribution"? 😁

 

My Final Words

I hope I could provide you with some interesting and useful information about how to get free $CKB tokens. 

If that`s the kind of stuff that you like to read on Publish0x, make sure to hit that follow button. Thank you guys as always for reading, liking, following, and tipping 👍 

If you like, you can also follow me on Twitter and also on noise.cash

You may also like: TOP 5 Features On Binance You Need To Know

 

How do you rate this article?


444

12

Cryptonator`s
Cryptonator`s Verified Member

I look like an expert. 🤓


Cryptonator`s Airdrop Hunt
Cryptonator`s Airdrop Hunt

Better be prepared when you go Airdrop Hunting.

Send a $0.01 microtip in crypto to the author, and earn yourself as you read!

20% to author / 80% to me.
We pay the tips from our rewards pool.