Liste over pålitelige og referanseplattformer for handel med kryptovaluta

By SigridJonasson | SigridJonasson | 23 Mar 2022


Ord kryptovaluta og pålitelighet ser ut til å være motstridende. Med 17.000 forskjellige kryptovalutaer, råtner mange av dem bort på en glemt blockchain, prisene stiger og krasjer. Markeder endrer seg daglig, så du trenger en seriøs oppdatering hver uke, for ikke å våkne opp etter seks måneder og se at kryptolandskapet endret seg fullstendig.

Cryptodaily

Vitser til side, i de første dagene var det virkelig vanskelig å si hvilke kryptoplattformer som var kommet for å bli. I dag er industrien mer enn et tiår gammel, og det er definitivt klarere hvilke krav man skal ha til en kryptobørs eller en annen investeringsplattform.

 

Vi ser etter et godt grensesnitt, enkelt å bruke for nybegynnere, ikke sant. Da ønsker vi en kundeservice som svarer raskt. Det er viktig for plattformen å ha grunnleggende OG avanserte funksjoner fordi du vil vokse som en kryptohandler. Så du trenger en plattform som kan tilby alle slags handelsalternativer.

 

Lave avgifter, la oss ikke glemme det. Ingen skjulte avgifter heller. Godt utvalg av mynter, raske handler og utbetalinger. Det er det vi ønsker. Og sikkerhet. Ja, jo tryggere jo bedre. Selvfølgelig innebærer det en langvarig registreringsprosess, 2-trinnsverifisering og «Kjenn-din-kunde»-prinsippet, men til syvende og sist er det verdt det.

 

Så hvis du er klar til å komme ombord på kryptovognen, sørg for å holde deg oppdatert. Velg en pålitelig portal til kryptoverdenen, et nettsted som CryptoDaily eller CoinNews for å holde styr på den siste utviklingen.

 

Binance

Basert på Malta, tilbyr service internasjonalt. For USA-baserte handelsmenn er det en Binance.US, en søsterplattform til Binance. Siden de er en av de største kryptobørsene, er de definitivt en målestokk for alle andre kryptohandelsplattformer.

 

De har et sikkert aktivafond for brukere, et internt forsikringstiltak mot ekstreme tilfeller. Dette er en sikkerhetsnettfunksjon som svært få andre kryptoplattformer kan tilby brukerne sine.

 

Binance driver sitt eget nettverk, med sin egen Binance (BNB) token og valuta, samt sin egen stablecoin, Binance USD (BUSD). De tilbyr et stort utvalg av alt-valutaer (200 for hovednettet, 80 for den amerikanske plattformen).

 

Binance har råd til å ha svært lave avgifter, som kan senkes ytterligere gjennom bruk av deres BNB-mynt. Binance er egnet for nybegynnere, og tilbyr kryptokjøp med fiat (USD, EUR, GBP), samt handel. Når spothandel blir for enkel, dekker Binance deg med marginhandel, futureshandel og mer.

 

Coinbase

Hvis kryptohandel var et spill, ville Coinbase vært første trinn. Det er det beste stedet å kjøpe Bitcoin. Coinbase blir brukt og verdsatt av mange nybegynnere som tar sine første skritt inn i kryptohandel.

 

Først og fremst er kjøpene raske og tilbyr mange betalingsmetoder, gjennom elektroniske overføringer, bankoverføringer, kreditt- eller debetkort. Du kan få tilgang til kryptovalutaer raskt og enkelt, for å engasjere deg raskt i handel med den mest populære kryptoen, som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, etc.

 

Ja, gebyrene deres er i den øvre enden av bransjestandarden, men det er prisen for å nyte det godt utformede brukergrensesnittet, suveren sikkerhet, noe som gjør Coinbase til et naturlig valg for mer enn 30 millioner brukere (det er nesten en tredjedel av hele kryptoverdenen).

 

Hvordan gjenkjenne en god kryptoplattform?

Med en myriade av andre alternativer, Kraken, BlockFi, KuCoin, Gemini, FTX, Bittrex, Gemini, Bisq, eToro ... for å nevne noen få, er det ikke lett å krone en eller til og med ti plattformer som de beste. En mer detaljert artikkel om dette emnet finner du her. Hver av dem har noe å tilby, noen fordeler og ulemper. Vurder følgende faktorer når du velger din favoritt kryptoplattform.

 

Opererer den i ditt land? Kan du gjøre et raskt uttak av midlene dine med små eller ingen gebyrer?

 

Hva er sikkerhetsfunksjonene? Er det enkelt å registrere seg, hva er tilleggsverifiseringsprotokollene? Hvordan er deres autentiserings- og identifikasjonsprosedyrer?

 

Har de din favorittmynt? Sikkert, alle tilbyr Bitcoin og Ethereum, men hva med din favoritt altcoin, det være seg Polkadot, Cardano, Solana, Atom?

 

Er alternativene dine begrenset? Er det et minimumsdepositum, hva er maksimum? Hvordan er likviditeten til plattformen? Vil de ha nok mynter til å oppfylle handelsordrene dine?

 

Sentralisert vs desentralisert? Foretrekker du sentraliserte plattformer hvor du har sterk kundestøtte og tydelig ansvarlighet? Eller desentraliserte plattformer som er praktisk talt ugjennomtrengelige for hackere og ondsinnede angrep, samtidig som de beskytter dine personlige data maksimalt?

 

Ta den tiden du trenger. Gjør leksene dine. Og ha en lønnsom dag!

How do you rate this article?


0

0


SigridJonasson
SigridJonasson

Forfatterens tanker om kryptovalutaer

Send a $0.01 microtip in crypto to the author, and earn yourself as you read!

20% to author / 80% to me.
We pay the tips from our rewards pool.