1inch & Binance & Coinmarketcap - Learn & Earn!

1inch & Binance & Coinmarketcap - Learn & Earn!

By Airdrex | Airdrex | 4 Feb 2021


The 1INCH tokens will govern both the platform’s automated market maker protocol and its DEX aggregator. The 1INCH token will be used for both the platform’s automated market maker protocol and its decentralized exchange aggregator service.

Step by Step

  • Register on Binance and verify your account (KYC).
  • Create an account on Coinmarketcap and login to your account.
  • Visit this page and watch videos.
  • After watching the videos, scroll down and click on “Take The quiz!”.
  • Complete quiz.
  • The token distribution can take up to one month after completing the quiz. You will receive 1inch tokens to your Binance account.
  • Don’t forget to join our Telegram channel and follow us on Facebook to receive new airdrops!

Quiz Answers

  1. Question: What is the total supply of 1INCH tokens? Answer: 1,500,000,000
  2. Question: What is the name ‘1inch’ inspired by? Answer: Oriental martial arts
  3. Question: A prototype of the 1inch DEX aggregator was created in just 18 hours during: Answer: ETHGlobal hackathon in New York
  4. Question: Sergei Kunz, 1inch co-founder and CEO, used to be responsible for software development at: Answer: Porsche
  5. Question: Currently, 1inch supports most of the well-known protocols, precisely: Answer: 42
  6. Question: Which of these characters invited 1inch to the “Three Comma Club” for hitting 1,000,000,000 USD in volumes for the first time: Answer: Russ Hanneman
  7. Question: Recently, 1inch unveiled a major upgrade of its functionality that was based on an improved algorithm named: Answer: Pathfinder
  8. Question: A unicorn is 1inch’s totem animal, and the first mention of those mythical creatures dates back to: Answer: Ancient Greece

How do you rate this article?


5

0


Airdrex
Airdrex

Airdrex is a multifunctional airdrop platform and a token exchange that rewards active users with tokens. Earn Airdrex tokens (AE) and get crypto for free from the airdrops! Holders of this token will then be rewarded with regular dividends in cryptocurrency Ethereum, the amount of which will depend on the profits of the airdrex platform.

Send a $0.01 microtip in crypto to the author, and earn yourself as you read!

20% to author / 80% to me.
We pay the tips from our rewards pool.